Today
Français
Coming All

Yoga and Meditation Planchat street

Thursday 1 November 2018
09:00Vinyasa Levels 1-2Céline Gaugain 90 min -
10:45Hatha Levels 1-2Derwinn Green90 min -
12:30Vinyasa Levels 1-2Derwinn Green75 min -
17:00Hatha Levels 1-2 75 min -
18:30Vinyasa Levels 1-2 75 min -
20:00Gentle yoga Open to allCatherine Valla90 min -
Friday 2 November 2018
09:00Gentle yoga Open to allCatherine Valla60 min -
11:30Hatha Level 1Aloÿs Berdoll60 min -
12:45Hatha Levels 1-2Aloÿs Berdoll75 min -
17:00Gentle yoga Open to all 75 min -
18:30Vinyasa Levels 1-2 75 min -
20:00Hatha Levels 1-2Marie Panier60 min -
Saturday 3 November 2018
09:30Hatha Levels 1-2Marie Panier60 min -
10:45Vinyasa Levels 1-2Marie Panier75 min -
12:15Gentle yoga Open to allAloÿs Berdoll90 min -
14:30Hatha Level 2Derwinn Green120 min -
16:45Prenatal 75 min -
Sunday 4 November 2018
10:15Meditation Open to allDerwinn Green45 min -
11:15Vinyasa Levels 1-2Derwinn Green90 min -
14:30Vinyasa Level 1Marie Panier90 min -
16:15Gentle yoga Open to allMarie Panier90 min -
18:00Hatha Level 1Aloÿs Berdoll60 min -
19:15Meditation Open to allAloÿs Berdoll30 min -
20:00Hatha Levels 1-2Aloÿs Berdoll90 min -
Monday 5 November 2018
10:00Vinyasa Levels 1-2Céline Gaugain 75 min -
15:30Gentle yoga Open to all 75 min -
17:00Prenatal 75 min -
18:30Hatha Level 1Pamela Weber75 min -
20:00Vinyasa Level 2Derwinn Green90 min -
Tuesday 6 November 2018
09:00Gentle yoga Open to allCatherine Valla60 min -
11:30Vinyasa Levels 1-2Derwinn Green75 min -
13:00Hatha Levels 1-2Derwinn Green60 min -
17:30Hatha Levels 1-2 75 min -
19:00Gentle yoga Open to all 75 min -
20:30Vinyasa Level 1Pamela Weber75 min -
Wednesday 7 November 2018
12:15Hatha Levels 1-2Elodie Bonnet90 min -
17:00Vinyasa Levels 1-2Karine Hamelin 75 min -
18:30Hatha Level 1Aloÿs Berdoll60 min -
19:45Meditation Open to allAloÿs Berdoll30 min -
20:30Hatha Level 2Aloÿs Berdoll75 min -
Thursday 8 November 2018
09:00Vinyasa Levels 1-2Pamela Weber90 min -
10:45Hatha Levels 1-2Derwinn Green90 min -
12:30Vinyasa Levels 1-2Derwinn Green75 min -
17:00Hatha Levels 1-2 75 min -
18:30Vinyasa Levels 1-2 75 min -
20:00Gentle yoga Open to allCatherine Valla90 min -
Friday 9 November 2018
09:00Gentle yoga Open to allCatherine Valla60 min -
11:30Hatha Level 1Elodie Bonnet60 min -
12:45Hatha Levels 1-2Elodie Bonnet75 min -
17:00Gentle yoga Open to all 75 min -
18:30Vinyasa Levels 1-2 75 min -
20:00Hatha Levels 1-2Pamela Weber60 min -
Saturday 10 November 2018
09:30Hatha Levels 1-2Marie Panier60 min -
10:45Vinyasa Levels 1-2Pamela Weber75 min -
12:15Gentle yoga Open to allMillie Deniset90 min -
14:30Hatha Level 2Derwinn Green120 min -
16:45Prenatal 75 min -
Sunday 11 November 2018
10:15Meditation Open to allPamela Weber45 min -
11:15Vinyasa Levels 1-2Pamela Weber90 min -
14:30Vinyasa Level 1Marie Panier90 min -
16:15Gentle yoga Open to allMarie Panier90 min -
18:00Hatha Level 1Aloÿs Berdoll60 min -
19:15Meditation Open to allAloÿs Berdoll30 min -
20:00Hatha Levels 1-2Aloÿs Berdoll90 min -
Monday 12 November 2018
10:00Vinyasa Levels 1-2Millie Deniset75 min -
15:30Gentle yoga Open to all 75 min -
17:00Prenatal 75 min -
18:30Hatha Level 1Pamela Weber75 min -
20:00Vinyasa Level 2Derwinn Green90 min -
Tuesday 13 November 2018
09:00Gentle yoga Open to allCatherine Valla60 min -
11:30Vinyasa Levels 1-2Derwinn Green75 min -
13:00Hatha Levels 1-2Derwinn Green60 min -
17:30Hatha Levels 1-2 75 min -
19:00Gentle yoga Open to all 75 min -
20:30Vinyasa Level 1Pamela Weber75 min -
Wednesday 14 November 2018
12:15Hatha Levels 1-2Elodie Bonnet90 min -
17:00Vinyasa Levels 1-2Iris Chasles 75 min -
18:30Hatha Level 1Aloÿs Berdoll60 min -
19:45Meditation Open to allAloÿs Berdoll30 min -
20:30Hatha Level 2Aloÿs Berdoll75 min -
Thursday 15 November 2018
09:00Vinyasa Levels 1-2Pamela Weber90 min -
10:45Hatha Levels 1-2Derwinn Green90 min -
12:30Vinyasa Levels 1-2Derwinn Green75 min -
17:00Hatha Levels 1-2 75 min -
18:30Vinyasa Levels 1-2 75 min -
20:00Gentle yoga Open to allCatherine Valla90 min -
Friday 16 November 2018
09:00Gentle yoga Open to allCatherine Valla60 min -
11:30Hatha Level 1Elodie Bonnet60 min -
12:45Hatha Levels 1-2Elodie Bonnet75 min -
17:00Gentle yoga Open to all 75 min -
18:30Vinyasa Levels 1-2 75 min -
20:00Hatha Levels 1-2Pamela Weber60 min -
Saturday 17 November 2018
09:30Hatha Levels 1-2Marie Panier60 min -
10:45Vinyasa Levels 1-2Marie Panier75 min -
12:15Gentle yoga Open to allMillie Deniset90 min -
14:30Hatha Level 2Derwinn Green120 min -
16:45Prenatal 75 min -
Sunday 18 November 2018
10:15Meditation Open to allDerwinn Green45 min -
11:15Vinyasa Levels 1-2Derwinn Green90 min -
14:30Vinyasa Level 1Marie Panier90 min -
16:15Gentle yoga Open to allMarie Panier90 min -
18:00Hatha Level 1Aloÿs Berdoll60 min -
19:15Meditation Open to allAloÿs Berdoll30 min -
20:00Hatha Levels 1-2Aloÿs Berdoll90 min -
Monday 19 November 2018
10:00Vinyasa Levels 1-2Millie Deniset75 min -
15:30Gentle yoga Open to all 75 min -
17:00Prenatal 75 min -
18:30Hatha Level 1Millie Deniset75 min -
20:00Vinyasa Level 2Derwinn Green90 min -
Tuesday 20 November 2018
09:00Gentle yoga Open to allCatherine Valla60 min -
11:30Vinyasa Levels 1-2Derwinn Green75 min -
13:00Hatha Levels 1-2Derwinn Green60 min -
17:30Hatha Levels 1-2 75 min -
19:00Gentle yoga Open to all 75 min -
20:30Vinyasa Level 1Marie Panier75 min -
Wednesday 21 November 2018
12:15Hatha Levels 1-2Elodie Bonnet90 min -
17:00Vinyasa Levels 1-2Iris Chasles 75 min -
18:30Hatha Level 1Aloÿs Berdoll60 min -
19:45Meditation Open to allAloÿs Berdoll30 min -
20:30Hatha Level 2Aloÿs Berdoll75 min -
Thursday 22 November 2018
09:00Vinyasa Levels 1-2Céline Gaugain 90 min -
10:45Hatha Levels 1-2Derwinn Green90 min -
12:30Vinyasa Levels 1-2Derwinn Green75 min -
17:00Hatha Levels 1-2Derwinn Green75 min -
18:30Vinyasa Levels 1-2Derwinn Green75 min -
20:00Gentle yoga Open to allCatherine Valla90 min -
Friday 23 November 2018
09:00Gentle yoga Open to allCatherine Valla60 min -
11:30Hatha Level 1Elodie Bonnet60 min -
12:45Hatha Levels 1-2Elodie Bonnet75 min -
17:00Gentle yoga Open to all 75 min -
18:30Vinyasa Levels 1-2 75 min -
20:00ANNULELevels 1-2Professeur malade 60 min -
Saturday 24 November 2018
09:30Hatha Levels 1-2Marie Panier60 min -
10:45Vinyasa Levels 1-2Marie Panier75 min -
12:15Gentle yoga Open to all 75 min -
14:30Hatha Level 2Derwinn Green120 min -
16:45Prenatal 75 min -
Sunday 25 November 2018
10:15Meditation Open to allIris Chasles 45 min -
11:15Vinyasa Levels 1-2Iris Chasles 90 min -
14:30Vinyasa Level 1Marie Panier90 min -
16:15Gentle yoga Open to allMarie Panier90 min -
18:00Hatha Level 1Aloÿs Berdoll60 min -
19:15Meditation Open to allAloÿs Berdoll30 min -
20:00Hatha Levels 1-2Aloÿs Berdoll90 min -
Monday 26 November 2018
10:00Vinyasa Levels 1-2Millie Deniset75 min -
15:30Gentle yoga Open to all 75 min -
17:00Prenatal 75 min -
18:30Hatha Level 1Pamela Weber75 min -
20:00Vinyasa Level 2Derwinn Green90 min -
Tuesday 27 November 2018
09:00Gentle yoga Open to allCatherine Valla60 min -
11:30Vinyasa Levels 1-2Derwinn Green75 min -
13:00Hatha Levels 1-2Derwinn Green60 min -
17:30Hatha Levels 1-2 75 min -
19:00Gentle yoga Open to all 75 min -
20:30Vinyasa Level 1Pamela Weber75 min -
Wednesday 28 November 2018
12:15Hatha Levels 1-2Elodie Bonnet90 min -
17:00Vinyasa Levels 1-2Iris Chasles 75 min -
18:30Hatha Level 1Aloÿs Berdoll60 min -
19:45Meditation Open to allAloÿs Berdoll30 min -
20:30Hatha Level 2Aloÿs Berdoll75 min -
Thursday 29 November 2018
09:00Vinyasa Levels 1-2Karine Hamelin 90 min -
10:45Hatha Levels 1-2Derwinn Green90 min -
12:30Vinyasa Levels 1-2Derwinn Green75 min -
17:00Hatha Levels 1-2Derwinn Green75 min -
18:30Vinyasa Levels 1-2Derwinn Green75 min -
20:00Gentle yoga Open to allCatherine Valla90 min -
Friday 30 November 2018
09:00Gentle yoga Open to allCatherine Valla60 min -
11:30Hatha Level 1Elodie Bonnet60 min -
12:45Hatha Levels 1-2Elodie Bonnet75 min -
17:00Gentle yoga Open to all 75 min -
18:30Vinyasa Levels 1-2 75 min -
20:00Hatha Levels 1-2Pamela Weber60 min -
month