Today
Français
Coming All

Yoga and Meditation Planchat street

Friday 1 June 2018
09:00Gentle yoga Open to all 60 min -
11:30Level 1Elodie Bonnet60 min -
12:45Hatha Open to allElodie Bonnet75 min -
16:30Gentle yoga Open to all 90 min -
18:15Meditation Open to allPamela Weber30 min -
19:00Vinyasa Levels 1-2Pamela Weber60 min -
Saturday 2 June 2018
09:30Hatha Open to allMarie Panier60 min -
10:45Vinyasa Levels 1-2Pamela Weber75 min -
12:15Gentle yoga Open to allElodie Bonnet75 min -
15:00Hatha Open to allDerwinn Green120 min -
Sunday 3 June 2018
11:15Vinyasa Levels 1-2Pamela Weber90 min -
13:00Hatha Open to allMarie Panier90 min -
14:45Vinyasa Level 1Marie Panier90 min -
16:30Gentle yoga Open to all 75 min -
18:00Level 1Aloÿs Berdoll60 min -
19:15Meditation Open to allAloÿs Berdoll30 min -
20:00Hatha Open to allAloÿs Berdoll90 min -
Monday 4 June 2018
12:15Prenatal Maeva Morin 75 min -
16:00Hatha Open to all 90 min -
17:45Meditation Open to allPamela Weber30 min -
18:30Vinyasa Level 1Pamela Weber75 min -
20:00Vinyasa Level 2Derwinn Green90 min -
Tuesday 5 June 2018
09:00Vinyasa Levels 1-2Pamela Weber60 min -
11:30Vinyasa Levels 1-2Derwinn Green60 min -
12:45Hatha Open to allDerwinn Green60 min -
18:30Gentle yoga Open to allCatherine Valla75 min -
20:00Hatha Open to allCatherine Valla75 min -
Wednesday 6 June 2018
09:15Vinyasa Level 1 75 min -
12:30Hatha Open to allElodie Bonnet90 min -
16:00Vinyasa Levels 1-2Pamela Weber75 min -
18:30Level 1Aloÿs Berdoll60 min -
19:45Meditation Open to allAloÿs Berdoll30 min -
20:30Hatha Open to allAloÿs Berdoll75 min -
Thursday 7 June 2018
09:30Level 1Pamela Weber60 min -
10:45Hatha Open to allDerwinn Green90 min -
12:30Vinyasa Levels 1-2Derwinn Green60 min -
17:45Meditation Open to allPamela Weber30 min -
18:30Vinyasa Level 2Pamela Weber75 min -
20:00Hatha Open to allCatherine Valla60 min -
Friday 8 June 2018
09:00Gentle yoga Open to all 60 min -
11:30Level 1Elodie Bonnet60 min -
12:45Hatha Open to allElodie Bonnet75 min -
16:30Gentle yoga Open to all 90 min -
18:15Meditation Open to allPamela Weber30 min -
19:00Vinyasa Levels 1-2Pamela Weber60 min -
Saturday 9 June 2018
09:30Hatha Open to allMarie Panier60 min -
10:45Vinyasa Levels 1-2Pamela Weber75 min -
12:15Gentle yoga Open to allAudrey Roussel 75 min -
13:45Prenatal Audrey Roussel 60 min -
15:00Hatha Open to allDerwinn Green120 min -
Sunday 10 June 2018
11:15Vinyasa Levels 1-2Pamela Weber90 min -
13:00Hatha Open to allMarie Panier90 min -
14:45Vinyasa Level 1Marie Panier90 min -
16:30Gentle yoga Open to all 75 min -
18:00Level 1Aloÿs Berdoll60 min -
19:15Meditation Open to allAloÿs Berdoll30 min -
20:00Hatha Open to allAloÿs Berdoll90 min -
Monday 11 June 2018
12:15Cours annulé - Tournage vidéoOpen to all 75 min -
16:00Hatha Open to allPamela Weber90 min -
17:45Meditation Open to allPamela Weber30 min -
18:30Vinyasa Level 1Pamela Weber75 min -
20:00Vinyasa Level 2Derwinn Green90 min -
Tuesday 12 June 2018
09:00Vinyasa Levels 1-2Pamela Weber60 min -
11:30Vinyasa Levels 1-2Derwinn Green60 min -
12:45Hatha Open to allDerwinn Green60 min -
18:30Gentle yoga Open to all 75 min -
20:00Hatha Open to all 75 min -
Wednesday 13 June 2018
09:15Vinyasa Level 1 75 min -
12:30Hatha Open to allElodie Bonnet90 min -
16:00Vinyasa Levels 1-2 75 min -
18:30Level 1Aloÿs Berdoll60 min -
19:45Meditation Open to allAloÿs Berdoll30 min -
20:30Hatha Open to allAloÿs Berdoll75 min -
Thursday 14 June 2018
09:30Level 1Miguel Muzquiz 60 min -
10:45Hatha Open to allDerwinn Green90 min -
12:30Vinyasa Levels 1-2Derwinn Green60 min -
17:45Meditation Open to allPamela Weber30 min -
18:30Vinyasa Level 2Pamela Weber75 min -
20:00Hatha Open to allCatherine Valla60 min -
Friday 15 June 2018
09:00Gentle yoga Open to all 60 min -
10:15Yoga for Seniors 60 min -
11:30Level 1 60 min -
12:45Hatha Open to all 75 min -
16:30Gentle yoga Open to all 90 min -
18:15Meditation Open to allPamela Weber30 min -
19:00Vinyasa Levels 1-2Pamela Weber60 min -
Saturday 16 June 2018
09:30Hatha Open to allMarie Panier60 min -
10:45Vinyasa Levels 1-2Pamela Weber75 min -
12:15Gentle yoga Open to allMaeva Morin 75 min -
13:45Prenatal Maeva Morin 60 min -
15:00Hatha Open to allDerwinn Green120 min -
Sunday 17 June 2018
10:15Meditation Open to allPamela Weber45 min -
11:15Vinyasa Levels 1-2Pamela Weber90 min -
13:00Hatha Open to allMarie Panier90 min -
14:45Vinyasa Level 1Marie Panier90 min -
16:30Gentle yoga Open to all 75 min -
18:00Level 1Aloÿs Berdoll60 min -
19:15Meditation Open to allAloÿs Berdoll30 min -
20:00Hatha Open to allAloÿs Berdoll90 min -
Monday 18 June 2018
12:15Prenatal Maeva Morin 75 min -
16:00Hatha Open to all 90 min -
17:45Meditation Open to allPamela Weber30 min -
18:30Vinyasa Level 1Pamela Weber75 min -
20:00Vinyasa Level 2Derwinn Green90 min -
Tuesday 19 June 2018
09:00Vinyasa Levels 1-2Pamela Weber60 min -
11:30Vinyasa Levels 1-2Derwinn Green60 min -
12:45Hatha Open to allDerwinn Green60 min -
18:30Gentle yoga Open to all 75 min -
20:00Hatha Open to all 75 min -
Wednesday 20 June 2018
09:15Vinyasa Level 1 75 min -
12:30Hatha Open to allElodie Bonnet90 min -
16:00Vinyasa Levels 1-2 75 min -
18:30Level 1Aloÿs Berdoll60 min -
19:45Meditation Open to allAloÿs Berdoll30 min -
20:30Hatha Open to allAloÿs Berdoll75 min -
Thursday 21 June 2018
09:30Level 1Pamela Weber60 min -
10:45Hatha Open to allDerwinn Green90 min -
12:30Vinyasa Levels 1-2Derwinn Green60 min -
17:45Meditation Open to allPamela Weber30 min -
18:30Vinyasa Level 2Pamela Weber75 min -
20:00Hatha Open to allCatherine Valla60 min -
Friday 22 June 2018
09:00Gentle yoga Open to allCatherine Valla60 min -
11:30Level 1Elodie Bonnet60 min -
12:45Hatha Open to allElodie Bonnet75 min -
16:30Gentle yoga Open to all 90 min -
18:15Meditation Open to allPamela Weber30 min -
19:00Vinyasa Levels 1-2Pamela Weber60 min -
Saturday 23 June 2018
09:30Hatha Open to allPamela Weber60 min -
10:45Vinyasa Levels 1-2Pamela Weber75 min -
12:15Gentle yoga Open to allMaeva Morin 75 min -
13:45Prenatal Maeva Morin 60 min -
15:00Hatha Open to allDerwinn Green120 min -
Sunday 24 June 2018
10:15Meditation Open to allPamela Weber45 min -
11:15Vinyasa Levels 1-2Pamela Weber90 min -
13:00Hatha Open to allMiguel Muzquiz 90 min -
14:45Vinyasa Level 1Miguel Muquiz 90 min -
16:30Gentle yoga Open to all 75 min -
18:00Level 1Aloÿs Berdoll60 min -
19:15Meditation Open to allAloÿs Berdoll30 min -
20:00Hatha Open to allAloÿs Berdoll90 min -
Monday 25 June 2018
12:15Cours annulé - Tournage vidéoOpen to all 75 min -
16:00Cours annulé - Tournage vidéoOpen to all 90 min -
17:45Cours annulé - Tournage vidéoOpen to allPamela Weber30 min -
18:30Vinyasa Level 1Pamela Weber75 min -
20:00Vinyasa Level 2Derwinn Green90 min -
Tuesday 26 June 2018
09:00Vinyasa Levels 1-2Pamela Weber60 min -
11:30Vinyasa Levels 1-2Derwinn Green60 min -
12:45Hatha Open to allDerwinn Green60 min -
18:30Gentle yoga Open to all 75 min -
20:00Hatha Open to all 75 min -
Wednesday 27 June 2018
09:15Vinyasa Level 1 75 min -
12:30Hatha Open to allElodie Bonnet90 min -
16:00Vinyasa Levels 1-2 75 min -
18:30Level 1Aloÿs Berdoll60 min -
19:45Meditation Open to allAloÿs Berdoll30 min -
20:30Hatha Open to allAloÿs Berdoll75 min -
Thursday 28 June 2018
09:30Level 1Miguel Muzquiz 60 min -
10:45Hatha Open to allDerwinn Green90 min -
12:30Vinyasa Levels 1-2Derwinn Green60 min -
17:45Meditation Open to allPamela Weber30 min -
18:30Vinyasa Level 2Pamela Weber75 min -
20:00Hatha Open to allCatherine Valla60 min -
Friday 29 June 2018
09:00Gentle yoga Open to all 60 min -
11:30Level 1Elodie Bonnet60 min -
12:45Hatha Open to allElodie Bonnet75 min -
16:30Gentle yoga Open to allPamela Weber90 min -
18:15Meditation Open to allPamela Weber30 min -
19:00Vinyasa Levels 1-2Pamela Weber60 min -
Saturday 30 June 2018
09:30Hatha Open to allMarie Panier60 min -
10:45Vinyasa Levels 1-2Pamela Weber75 min -
12:15Gentle yoga Open to allMaeva Morin 75 min -
13:45Prenatal Maeva Morin 60 min -
15:00Hatha Open to allDerwinn Green120 min -
month